3 idéer til første date

SPONSORERET AF GALLERINIJENKAMP.DK

3 idéer til første date

ANNONCE FRA gallerinijenkamp.dk

Har du været så heldig at møde en, som du bare faldt i hak med fra starten? Har i ydermere aftalt at tage på en date sammen? Så skal du finde et sted i kan tage hen. Der er mange forskellige steder man kan tage hen, når man skal på date, nogle mere kliché end andre. Hvis du gerne vil have at din date bliver succesfuld og at du samtidig imponerer din, måske, kommende partner, så vær ikke nervøs. Vi har samlet en liste over 3 steder, som du kan tage på den første date og imponere personen du skal på daten med.

Tag ud i naturen
En god lang gåtur i skoven, hvor man kan lære hinanden lidt at kende, er en rigtig god idé til en første date. Fordelen ved denne form for aktivitet er, at den ikke er så forpligtende som restaurantbesøg kan være. Her går man blot en tur og taler sammen, og lærer hinanden at kende. Når gåturen er slut kan man gå hver til sit, hvilket er uforpligtende og trygt for begge parter. Hvis daten går godt, kan man slutte af på en café.

Besøg et galleri
Den første date kan også foregå på et galleri, hvor man er tryg i blandt andre mennesker og kan gå rundt og kigge på de smukke billeder eller malerier, mens man kan tale sammen om dem, eller tale sammen om hvad man f.eks. kan lide at lave i sin fritid, eller andre emner der kan give et indtryk af hvem man er. Der findes gallerier over hele landet, så der skal nok være et til jer. Hvis i bor i Odense, så findes der også et galleri i Odense, som i kan besøge.

Zoologisk have
Et andet alternativ, til en hyggelig og uforpligtende første dage, er at tage en tur i Zoologisk have. Her kan man gå rundt og se på dyrene, mens man taler om løst og fast og man er i blandt andre mennesker, så denne form for date er også trygt for begge parter. Hvis man føler at der er kemi og at daten går godt, så er der også mulighed for at få lidt at spise, eller en kop kaffe, hvis man foretrækker det. Fordelen ved Zoologisk have er, lige som et galleribesøg, en forholdsvis tryg og sikker måde at møde hinanden på og så er det ligeledes uforpligtende og man kan gå hver til sit, når daten er slut, hvis man er enige om det.Flere nyheder