2 gaveidéer til den kommende mor

SPONSORERET AF RIKKEHARBO.DK

2 gaveidéer til den kommende mor

ANNONCE FRA rikkeharbo.dk

Det er altid en rørende og speciel begivenhed, når en af veninderne afslører at hun skal være mor. Det er et specielt øjeblik i en kvindes liv og det skal selvfølgelig fejres på behørig vis, med et babyshower. Det kan dog være svært at beslutte sig for hvad man skal give den kommende mor i gave. Skal man købe en gave til barnet, eller skal man fokusere på mor? Skal man købe en gave der kan gøre hendes hverdag mere udholdelig, mens hun er gravid, eller skal man købe en mere praktisk gave, som hun kan bruge efter babyen er kommet til verden? Det kan være svært at beslutte sig for, så for at hjælpe dig, har vi sammenfattet denne artikel, med 2 gaveidéer til den kommende mor.

Tøj til baby
Babytøj er altid en sikker vinder. Når babyen først er født, så vokser og vokser de bare derudaf og i nogle tilfælde kan de skifte størrelse hurtigere end man skifter bleer. Det kan derfor være en god idé at købe babytøj som gave, til de første uger af barnets liv. Det gør at de nye forældre ikke skal bekymre sig om at skulle ud og købe en masse tøj, men i stedet kan koncentrere sig om at lære deres nye baby at kende og hygge om ham eller hende. Det er heller ikke en dårlig idé at købe et par pakker bleer, som tilføjelse til gaven.

Amme BH til mor
Nå babyen er kommet til verden, er mor den første primære fødekilde. Det kan være svært og upraktisk for en mor, at skulle amme sin baby med en normal bh. Fordelen ved en amme bh er at den kan knappes op foran og åbnes, så der er let adgang for babyen. Da kvindes bryster vokser i takt med at hun producerer mælk og ammer, kan det derfor være en god idé at købe en amme bh i store størrelser. Så er man sikker på at der er plads til ”dem” og at bh’en også sidder komfortabelt. Hvis man gerne vil glæde mor, så kan man med fordel købe mere end en amme bh da der ofte drypper mælk på dem, så de skal vaskes. Det kan væres besværligt at skulle vaske den samme bh hele tiden. Hvis i er flere veninder der går sammen om gaven, kan i med fordel købe 3-5 bh’er, så den nybagte mor ikke skal bekymre sig om at skulle vaske hele tiden.Flere nyheder