Nu flytter borgmesteren til Snorrebakken

Nu flytter borgmesteren til Snorrebakken
Flyttemændene i gang torsdag. Fotos: Jacob Jepsen
NYHED | ABONNENT | 4. NOV 2022 • 05:30
NYHED | ABONNENT
4. NOV 2022 • 05:30

Det er store flyttedag for kommunen, hvor 44 medarbejdere heriblandt borgmester Jacob Trøst rykker fra Ullasvej til Snorrebakken. Borgmesteren håber, at man nu kan trække en streg i sandet i forhold til Snorrebakken.


Der har været sagt og skrevet meget om bygningerne på Snorrebakken i Rønne, men torsdag startede den store indflytning for en stor del af Bornholms Regionskommunes administration og dens medarbejdere.

Heriblandt er borgmester Jacob Trøst (K), der sammen med udviklingsafdelingen, politisk service, HR og kommunikation, juridisk service og direktionen flytter fra lokalerne på Ullasvej i Rønne til de nyrenoverede lokaler på Snorrebakken.

– Jeg glæder mig til at komme i nyrenoverede lokaler, hvor vinduet ikke er utæt. Jeg tror, det bliver godt. Der sker jo en rokade af nogle medarbejdere, men alt andet lige så udnytter vi nu de kvadratmeter, vi har. Når Snorrebakken er blevet renoveret, ville det være tosset ikke at bruge den plads, siger Jacob Trøst til Tidende.

I alt 44 medarbejdere skal flytte arbejdsplads, men de fleste venter med deres første arbejdsdag i de nye lokaler til mandag, fortæller Kristian Pihl, der er projektleder for Bornholms Regionskommune.

– Alle arbejder hjemme i dag (torsdag, red.), og så er der en del, der kommer og sætter ting på plads i morgen, og så kommer resten mandag, men jeg har ikke helt fuldstændig styr på, hvem der kommer hvornår, fortæller Kristian Pihl.

 

 

En varm kartoffel

Snorrebakken har længe været en varm kartoffel i kommunalbestyrelsen, og meningerne har været mange om, hvad man skulle gøre med bygningerne.

Borgmesteren ser frem til, at man nu forhåbentlig kan komme lidt videre.

– Jeg håber, at vi nu kan trække en streg i sandet og kan se frem til, at vi nu har fundet nogle pladser, hvor medarbejderne kan sidde i et godt stykke tid og der ikke er tvivl om, hvorvidt de skal flyttes. Jeg tror, de har brug for en tryghed i at vide, at det er her, de skal være, siger Jacob Trøst, der er overbevist om, at det også kan skabe et bedre arbejdsmiljø med flytningen.

– Vi har mulighed for at placere medarbejderne mere hensigtsmæssigt nu og indrette kontorerne moderne. Det vil give et bedre arbejdsmiljø. Jeg hører også, at folk glæder sig til at komme i nye lokaler, siger borgmesteren.

Han ser frem til at få sin nye dagligdag startet på Snorrebakken.

– Det ser jeg personligt frem til. Der vil selvfølgelig altid være noget tilpasning i starten og nogle nye arbejdsgange, man skal vænne sig til. Når man kører til møde, er det lidt udenfor Rønne nu, men omvendt så er det nemmere at komme til Nexø, Tejn og så videre, så jeg tror alt i alt, at det bliver bedre, siger Jacob Trøst.