Lea Wermelin vurderer: De fleste bornholmere bakker op

Lea Wermelin vurderer: De fleste bornholmere bakker op
Miljøminister Lea Wermelin fastslog søndag, at hun fortsat støtter bisonprojektet i Almindingen. – Man kunne jo godt sige, at fordi arten har været så tæt på at uddø, så må vi give op og lade naturen gå sin gang. Der har vi valgt at sige, at vi har nogle naturområder, hvor de her bisoner kan leve. Og det synes jeg egentlig er en ret fin mission at have. Foto: Anette Vestergaard
NYHED | ABONNENT | 3. OKT 2022 • 05:30
NYHED | ABONNENT
3. OKT 2022 • 05:30

Søndag mødte miljøministeren op ved Svinemosen for at fejre, at den kommende Naturnationalpark i Almindingen nu er godkendt politisk.

Stemningen var løftet og himlen pletvist blå, da skovrider Søren Friese og miljømininster Lea Wermelin (S) søndag bød på bålpandekager og rundvisning i den nyudråbte Naturnationalpark i Almindingen.


Vil du have adgang til artiklen?Første måned 0 kr.
Herefter 209 kr./md.


Få Lørdags Berlingeren GRATIS sammen med Tidende.


Jeg giver hermed tilladelse til, at Bornholms Tidende deler mit navn, telefonnummer, adresse og e-mail med Berlingske Media A/S med henblik på? markedsføring af Berlingske Media A/S produkter. Jeg bekræfter desuden, at jeg er over 18 år. I Berlingskes privatlivspolitik kan du læse mere om tredjeparter, og hvordan du tilbagetrækker dit samtykke.
Se andre abonnementer her