Blå partier siger nej til S-idé om et turistbidrag – Trøst er åben for mere betalingsparkering

Blå partier siger nej til S-idé om et turistbidrag – Trøst er åben for mere betalingsparkering
Hverken René Danielsson eller Jacob Trøst (her set under valgkampen) bakker op om en overnatningsafgift. Både Dansk Folkeparti og De Konservative funderer over andre veje til at øge kommunens indtægter. Arkivfoto: Berit Hvassum
NYHED | ABONNENT | 31. JUL 2022 • 05:30
Jakob Nørmark
Journalist
NYHED | ABONNENT
31. JUL 2022 • 05:30

Hverken Dansk Folkeparti, Kristendemokraterne eller De Konservative støtter forslaget om at arbejde for indførelsen af en overnatningsafgift, som Enhedslisten og Socialdemokratiet har vist interesse for. En udvidet betalingsparkering er borgmesterpartiet mere villig til at overveje, fortæller Jacob Trøst (K).

Mens turisterne i disse uger omtrent fordobler antallet af beboere i kommunen, lader kommunalpolitikerne sig forsvinde i mængden. Med undtagelse af sommerens gæsteledere i Tidende er der temmelig stille fra de kommunalbestyrelsens fløje. Efter en hektisk valgkamp sidste efterår, der førte direkte over i en genåbning af budgettet og flere afgørende politiske sager, skal det være dem velundt at puste ud i sommerlandet og lade batterierne op, for snart venter nogle ganske vanskelige beslutninger.

Vil du have nyheder uden begrænsning?
- Få fuld adgang til Tidende.dkFørste måned 0 kr.
Herefter 99 kr./md.

Se andre abonnementer her
Opret konto

Indbetaler - jeg som giver et abonnement væk er: