Kreativt arrangement med madlavning over zoom

Kreativt arrangement med madlavning over zoom
Jesper Vollmer i aktion i køkkenet. Foto: Jacob Jepsen
| ABONNENT | 22. APR 2021 • 09:18
Af:
Marie Hofman
| ABONNENT
22. APR 2021 • 09:18

ERHVERV

Huset Rå i Allinge dannede onsdag aften ramme om et kreativt virksomhedsarrangement i coronaens tegn.

Her havde Royal Stage Hillerød nemlig inviteret til digitalt event for deres partnere.

For aftenen stod tv-parret Anette Heick og kokken Jesper Vollmer, der står bag huset Rå, der blandt andet arrangerer teambuilding og kokkeskoler til private og virksomheder.

Til aftenen kunne deltagerne logge på et udleveret link og følge Jesper Vollmer i køkkenet, mens Anders Blichfeldt leverede underholdningen med sang ind imellem kokkereringen.

– Vi har leveret råvarerne ud til vores 85 partnere på Sjælland, der selv står hjemme i deres eget køkken og laver maden, fortæller Carsten Larsen, direktør for Royal Stage, der havde fået tippet om eventet gennem en fælles kollega til Anette Heick.

– Vi er som virksomhed, ligesom alle andre, pressede af corona, og vi ville rigtig gerne lave noget for vores partnere for at vise, at vi stadig findes, siger Carsten Larsen.

Arrangementet varede fra kl. 18 til 19 hvorefter de respektive skærme blev slukket og deltagerne indtog maden for slukket skærm.

– Jeg ved, at nogle af deltagerne har slået sig sammen om at lave maden, så de kan være i grupper på fire eller seks og spise sammen. Det er selvfølgelig ikke det samme, men det gælder jo om at lave kreative gimmicks i disse tider, siger Carsten Larsen, der også selv deltog i arrangementet fra Rå i Allinge.