– Det er fedt at være elev på en stor besætning. Der er en masse kollegaer, man kan snakke med, og frokostpauserne er aldrig kedelige. Det har været ekstremt dejligt at være et sted, hvor der er plads og overskud til, at man kan få lov til at prøve de ting, man ønsker. Jeg har været rundt i alle staldafsnit. Der er struktur, men også variation i dagligdagen. Men det allerbedste må være arbejdsmiljøet: at man er glad, når man kommer på arbejde, og glad, mens man er på arbejde.
Hvad er det værste ved at arbejde i en svinestald?
– Hmmm, den er også svær. For hvad er ikke lækkert ved staldarbejdet? Det er lækre arbejdstider, 7-15, man behøves ikke være nyvasket eller dullet op inden arbejde, og man tager altid ren hjem, da der er bad efter arbejde. Man slipper for løbeturen efter arbejde, da dagens træning er arbejdet i sig selv.
Du blev i fornylig kåret som Årets Elev af Seges og de danske svineproducenter. Hvordan var den oplevelse, og hvad vil du bruge den flotte pris på 6.000 kroner til?