AOF indvier lokaler: 'Nu får alle det samme ud af kurserne'
AOF Bornholms administrator, Steen Grønnegaard, kunne fredag byde folk velkomne i AOF Bornholms nye lokaler i Rønne, der før har været brugt af Nordeas personale som kantine. Foto: Jacob Jepsen

RECEPTION | RØNNE | GRATIS
10. SEP 2021 • 14:00
Emilie Jensen
Journalist

AOF indvier lokaler: 'Nu får alle det samme ud af kurserne'

AOF Bornholm inviterede til åbning af nye lokaler i Rønne midtby fredag. Den nye lokation er godt nyt for AOF-kursister.

 

AOF Bornholm holdt reception fredag eftermiddag i de nye lokaler over Nordea i Rønne ved Store Torv.

Alle var velkomne til at deltage, og blandt de inviterede var repræsentantskabet bestående af en række fagforeninger, Bo42, Moseløkken med flere.

– Det er dejligt at være flyttet ind i lokaler, der er let tilgængelige for vores kursister, siger Steen Grønnegaard, AOF Bornholms administrator.

Tidligere lå AOF (Arbejdernes Oplysningsforbund) Bornholm i Klemensker Forsamlingshus, og det gjorde, at kursister på FVU (forberedende voksenundervisning) ankom på forskellige tidspunkter – forstyrrende for undervisningen, fortæller Steen Grønnegaard:

– Så kunne der gå op til en halv time fra den første til den sidste ankom, og det er jo ikke så godt. Nu kan alle fra hele øen komme med bussen på nogenlunde samme tid, og det er godt, for så får alle det samme ud af kurserne.

Plads til flere

Selvom de nye lokaler til receptionen er fyldt med folk, så er billedet ikke helt det samme, hvad angår antallet af kursister, fortæller Steen Grønnegaard.

– Vi har blandt andet kurser for jobsøgende, men dem er der ikke mange af i øjeblikket.

Et billede, der plejer at ændre sig når højsæsonen og turisterne stilner af.

– Efter efterårsferien forventer vi, at der er flere, som opsøger vores kurser, men lige nu har vi i hvert fald plads til flere, siger han.

AOF tilbyder alt fra kurser, kulturarrangementer og uddannelsesaktiviteter.Flere nyheder