Temaauktion med unikke varer
Maj-Britt Zelmer Olsen er en af 12 kunsthåndværkere, som deltager i temaauktionen på Lauritzz.com. Foto: Lauritz.com

KUNSTHÅNDVÆRK | BORNHOLM
29. SEP 2021 • 11:35
Henrik Nielsen
Journalist

Temaauktion med unikke varer

Auktionshuset Lauritz.com holder i anledning af kunsthåndværkerfestivalen Bornholm Craft Weeks internetauktioner med bornholmsk kunsthåndværk. 12 kunsthåndværkere har meldt sig til auktionen med i alt 22 værker eller værkserier.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Værkerne er keramik, glas, gobelin og smykker, og der er både unikaværker og seriefremstillede værker.

Via sociale medier markedsfører Lauritz.com auktionen bredt over hele Danmark og internationalt, hvilket også er med til at sætte fokus på både værkerne og kunsthåndværkerne bag, fremgår det.

– Bornholm er kendt for sine mange dygtige kunsthåndværkere, hvilket den prestigefyldte anerkendelse som World Craft Region vidner om. Samarbejdet med Lauritz.com er en unik mulighed for at præsentere en del af det bornholmske kunsthåndværk i en samlet temaauktion overfor et stort kunsthåndværkerinteresseret publikum uden for øens grænser. Det er et spændende samarbejde, som vi håber at kunne udvikle i fremtiden, siger Dorthe Møller Paulsen fra sekretariatet for Maker's Island Bornholm og Bornholm Craft Weeks i pressemeddelelsen.

Værkerne på auktionerne udstilles i Torvehal Bornholm i Rønne i auktionsperioden og kan ses fra torsdag den 30. september, hvor auktionerne starter.Flere nyheder