Teater tilbyder busservice til bornholmerkrønike
"Fisk" vil være proppet med tidstypisk musik fra 1980'erne, da en gruppe fileteringsdamer danner et band for at holde modet oppe. Nu tilbyder teatret, at man fra otte byer kan komme med bus ind til Rønne Theater og opleve forestillingen. Foto: Martin Thaulow

TEATER | RØNNE | GRATIS
23. JUN 2021 • 09:46
Henrik Nielsen
Journalist

Teater tilbyder busservice til bornholmerkrønike

Som noget nyt kan publikum fra otte forskellige byer komme med på en bustur til Bornholms Teaters forestilling "Fisk". Tilbuddet går ud på, at man ud over billetten til forestillingen også kan få en bustur frem og tilbage samt en valgfri drink fra teatercafeen med i købet.

Det fortæller teatret i en pressemeddelelse.

Tilbuddet er inspireret af sidste sommers bornholmsturné med forestillingen "1658 – balladen om Bornholms befrielse", som kom ud til publikum på ladet af en lastvogn. Det lokkede en masse nye folk til, som normalt ikke kommer i Rønne Theater, er teaterchef Jens Svane Boutrup ret sikker på.

– I år er vi så tilbage på selve teatret, og tilbuddet med en bustur i tilkøb til billetten er vores forsøg på at holde kontakten til nogle af de mennesker ved at gøre det nemt at komme med i teatret. Vores bus vil være både hurtigere og billigere end BAT's standardruter, og alle slipper for at sidde bag rattet selv, ikke mindst på hjemturen, siger han i pressemeddelelsen.

Turene er delt op i fire ruter og dage med start og stop i henholdsvis Nexø, Gudhjem, Allinge og Svaneke. De præcise afgangssteder og -tider kan ses på Bornholms Teaters hjemmeside.

"Fisk" har premiere den 21. august og spiller til og med den 18. september på Rønne Theater.Flere nyheder