Sommerrevy gæstespiller udenøs
Søren Hauch-Fausbøll, Gunvor Reynberg, Joakim Lind Graae Tranberg og Alice Carreri. Arkivfoto: Berit Hvassum

SCENEKUNST | ERTHOLMENE | GRATIS
19. JUL 2021 • 15:07
Henrik Nielsen
Journalist

Sommerrevy gæstespiller udenøs

Det ligger i navnet, at Bornholms Sommerrevy hører til på Bornholm. Nærmere bestemt holder revyholdet til i Kyllingemoderen, hvor det aften efter aften får latteren til at runge ud i Almindingen. Det er ikke uden grund, at årets revy hedder "Skov og ballade".

Traditionelt er det sådan, at hvis man vil opleve en af sommerlandets revyer, så må man transportere sig derhen i landet, hvor de foregår, og sådan er det også med Bornholms Sommerrevy – og så alligevel ikke. En enkelt gang i sæsonens løb tager revyholdet udenøs for at sprede smil og grin et andet sted.

Datoen er fredag den 6. august, og stedet er Ertholmene, nærmere bestemt forsamlingshuset Månen.

"Vi er så heldige at få besøg af det dygtige hold bag årets revy. Grin og latter kommer til at runge over Frederiksø", skriver Christiansø Støtteforening på Facebook.

Støtteforeningen arrangerer baller og andre aktiviteter for sine medlemmer, både sommer og vinter. Alle kan blive medlem.

Forestillingen på Månen markerer afslutningen på den lokale revysæson. Dagen før spiller sommerrevyen for sidste gang i Kyllingemoderen, fremgår det af dens hjemmeside.

Gunvor Reynberg som det nordlige Aakirkebys mest kendte keramiker. Arkivfoto: Berit HvassumRubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Indryk rubrikannonce

Flere nyheder