Sidste nat på spillested udsolgt: Arrangør forsøger at finde flere billetter

Sidste nat på spillested udsolgt: Arrangør forsøger at finde flere billetter
Henrik Milling og Nikolai Molbech fra radioprogram FONK! Det er lørdag trækker fulde huse på Villa Nova. Pressefoto
NYHED | ABONNENT | 17. AUG 2022 • 15:30

Det bliver nostalgisk, når den sidste discofest bliver afviklet på Villa Nova om kort tid. Og billetterne er blevet revet væk.

 

Det var den 23. december 1869, at man første gang kunne læse om Villa Nova i Bornholms Tidendes spalter. Det skete i en annonce, hvor der blev gjort opmærksom på, at beværtningen var åben alle helligdagene, hvis vejret tillod det. Året efter, i 1870, annonceredes der med koncert i pavillonen.

Siden har stedet, ifølge annoncer i Tidende, budt på utallige koncerter og arrangementer, fra julekoncerten i 1972 med "topgruppen Walkers og Bullets", og hvor stedet i annoncen opfordrer til at besøge natklubben White Label, der holdt åbent fra klokken 22 til 04, til "Turistaften" hver tirsdag og torsdag i sommeren 1995, hvor der blev budt på kold buffet med lune retter for bare 39,95.

Måske flere billetter

Stedet har dermed haft en stor betydning for rigtig mange bornholmere, men om kort tid er det slut. Viking Atletik og Bornholms Efterskole overtager stedet, og dermed bliver lørdag den 3. september måske sidste gang der kan danses discodans på Villa Nova.

Det, der sandsynligvis bliver en nostalgisk aften for mange bornholmerne, har vist sig at være meget eftertragtet. I hvert fald kan arangøren af arrangementet, Thomas Viborg, melde om alt udsolgt.

– Jeg er sindssygt stolt over at der er udsolgt til arrangemenget, lyder det fra en glad arrangør, og for at imødekomme den store efterspørgsel efter billetter til aftenen, hvor de to kendte radioværter, Henrik Milling og Nikolai Molbech fra radioprogram FONK! Det er lørdag spiller op til dans, vil han nu forsøge at skaffe flere billetter.

– Vi kigger på om vi eventuelt kan lave nogle ændringer, som kan frigøre noget plads, og gøre det muligt at sælge billetter i indgangen, fortæller Thomas Viborg.

Han opfordrer de der ikke nåede at få en billet, til at holde øje med vores Villa Novas Facebookside.

Han pointerer også, at de nye ejere først overtager stedet den 1. oktober, så har man lyst til selv at arrangere stedets aller aller sidste discofest, kan Villa Nova bookes hele september måned ud.