Kulturugen er også for børn
Hjorths Fabrik tilbyder workshops for børn. Det er blot et af kulturugens mange tilbud til børn, unge og voksne fra torsdag til søndag. Foto: Bornholms Kulturuge

KULTURUGE | BORNHOLM
21. SEP 2021 • 13:47
Henrik Nielsen
Journalist

Kulturugen er også for børn

Kunst og kultur er for alle aldre, og det skal Bornholms Kulturuge afspejle. Derfor er der i årets udgave lagt vægt på tilbud for børn, unge og familier.

– Vi skal udover den tanke, at kulturugen er for voksne, og at børn er besværlige at have med. Tværtimod venter der en række unikke oplevelser i kulturugens program, og når vi oplever kunsten på egen krop og gerne med dem, vi holder af, så oplever vi noget nyt, ikke kun om kunsten, men også om os selv, siger projektleder Laura Frederikke Jespersen i en pressemeddelelse.

De kommende dage i kulturugen kommer blandt andet til at byde på danseworkshop med kompagniet Ung Gnu, arrangement om de underjordiske og det magiske Bornholm på Bornholms Middelaldercenter og safari i Erichsens Gårds Have. I Raschs Pakhuz er der rap, på Hjorths Fabrik er der workshops, og på Rønne Bibliotek er der spildag for børn, unge og voksne.

– Vi kan se i år, at flere og flere arrangører tager stilling til, hvem deres arrangement er for, fortæller Laura Frederikke Jespersen og tilføjer, at det har betydet, at der faktisk er ret mange tilbud for børn, unge og familier.Flere nyheder