Kulturen popper op i de mindre byer: Koncerter, vandreture og glade sysler
På 4-kløver-klyngens kulturugedag den 19. september vil der blandt andet være Late-Night-Concert i Sct. Klemens Kirke i Klemensker. Ved den hyldes tangoens fader, Astor Piazzolla, af Mathias Heise på mundharmonika, Signe Asmussen Manuitt på vokal og bornholmske Bjarke Mogensen på akkordeon. Arkivfoto: Allan Rieck

ARRANGEMENT | KLEMENSKER | GRATIS
14. SEP 2021 • 08:56
Niels Ebdrup
Journalist

Kulturen popper op i de mindre byer: Koncerter, vandreture og glade sysler

4-kløver-klyngen – Klemensker, Aarsballe, Rø og Nyker – inviterer indenfor til koncerter, vandreture og ikke mindst udstillingen 'Sysler, der gør mig glad' på den nyrenoverede Klemens Kro i Klemensker. Det hele finder sted på 4-kløver-klyngens kulturugedag søndag den 19. september.

'Kom til Klemens Kro og oplev, hvad de kreative sjæle i 4-Kløver-Klyngen har skabt i løbet af det laaange Corona-år. Du vil opleve alskens sysler i form af husflid, kunsthåndværk og samlinger. Arbejdende værksteder foregår løbende, og du vil få mulighed for at lære noget nyt på workshops i løbet af dagen. Spejderne vil vise deres sysler i det fri, og børnene viser deres hjemmedyrkede græskar. De tre største græskar vinder flotte præmier,' lyder det i en pressemeddelelse fra 4-kløver-klyngen.

I Aarsballe arrangerer borgerforeningen tur i det grønne i lokalområdet. Turen starter klokken 13 ved Medborgerhuset.

I Rø Medborgerhus sker der også ting og sager. Der vil fra klokken 11 være kunstudstilling med lokale kunstnere, musik ved blandt andre Pajarna og optræden ved Blue Jeans Line-dancere. Medborgerhuset vil også være udgangspunkt for vandringer i lokalområdet.

Om aftenen vil der klokken 21 til 22.30 i Sct. Klemens Kirke i Klemensker være Late-Night-Concert med Mathias Heise på mundharmonika, Signe Asmussen Manuitt på vokal og Bjarke Mogensen på akkordeon. Koncerten er en hyldest til tangoens fader, Astor Piazzolla.

'På programmet, der hylder 100 året for Astor Piazzolla's fødsel, er der musik skrevet af de medvirkende selv, men også af forskellige komponister, der har været med til at rykke deres oprindelige musik op i nye højder. Deriblandt brasilianeren Hermeto Pascoal og spanieren Manuel de Falla,' lyder det i pressemeddelelsen. nebdrupFlere nyheder