Kræftramt Dario melder fra til nytårskoncerter. Afløser er fundet

Kræftramt Dario melder fra til nytårskoncerter. Afløser er fundet
Dario Campeotto på Melsted Badehotel, da han i 2020 var med i koncertrækken Udenfor Sæsonen under kulturugen. Arkivfoto: Jacob Jepsen
KONCERT | ALLINGE | ABONNENT | 19. JAN 2022 • 19:00
KONCERT | ALLINGE | ABONNENT
19. JAN 2022 • 19:00

Dario Campeotto har på grund af sygdom sat sin koncertaktivitet på stand by.

 

Som det har været fremme i pressen i de seneste par dage, har den populære sanger Dario Campeotto meldt ud, at han er blevet syg med kræft, hvorfor han har sat sine optrædener i bero for at koncentrere sig om sit helbred.

Sangeren, som fylder 83 den 1. februar, har også aflyst sin optræden ved ASG's to nytårskoncerter i Bornholms Idræts- & Kulturcenter i Allinge den førstkommende weekend.

Her skulle han have optrådt sammen med en anden veteran i underholdningsbranchen, Birthe Kjær, og dertil operasangerinden Sofie Elkjær Jensen, sangeren Jesper Lundgaard samt Bjørn Hyrup & Promenadeorkesteret.

De øvrige optrædende stiller naturligvis stadig op til de stort opsatte koncerter, men dertil er der nu også fundet en afløser for Dario Campeotto, fortæller Lars Christiansen fra Aktivitetsudvalget i ASG til Tidende.

Operasanger Gert Henning-Jensen træder til i stedet for Dario Campeotte ved ASG's nytårskoncerter i weekenden. Her ses han, da han optrådte ved nytårskoncerterne i 2020. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen

– Det er heldigvis en branche, hvor kollegerne bakker op om hinanden og hjælper med at løse de problemer, der kan opstå, siger han.

– Så vi har fået en kunstner til at komme, som har været med til vores nytårskoncerter to gange før, nemlig tenoren Gert Henning-Jensen fra Det Kongelige Teater.

Usikkerheden i forhold til coronarestriktioner har lagt en dæmper på billetsalget, siger Lars Christiansen.

– Der plejer gerne være i omegnen af 1.600 publikummer til de to koncerter, og i år har vi da også rundet i alt 1.180 publikummer til koncerterne, som vi med et bånd i hallen kan dele op i sektioner på hver maksimalt 500, som er det, der må være i forhold til retningslinjerne. Men der er også kommet godt gang i billetsalget igen, og alene inden for de seneste to dage har vi solgt 60 billetter, siger Lars Christiansen.