Jobskifte førte til formandsskifte
Tirsdag blev Jørgen Selmer ny formand for Bornholms Museumsforening, der driver Bornholms Museum og Bornholms Kunstmuseum. Foto: Jacob Jepsen

MUSEUM | BORNHOLM
22. SEP 2021 • 11:41
Henrik Nielsen
Journalist

Jobskifte førte til formandsskifte

Bornholms Museumsforening har fået ny formand, efter bestyrelsen har konstitueret sig med Jørgen Selmer som afløser for Christina Dideriksen. Han har siddet i bestyrelsen fra 2015 og har været næstformand siden 2018. Til næstformand valgte bestyrelsen Lene Feldthus Andersen.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Jørgen Selmer har en baggrund som museumsdirektør, senest for Kongernes Samling på Rosenborg og Amalienborg og før dette blandt andet for M/S Museet for Søfart i Helsingør. Efter at være gået på pension i 2018 bosatte han sig i Rønne.

Formandsskiftet blev aktuelt, fordi Christina Dideriksen efter et jobskifte til en virksomhed med hovedsæde i Vejle ikke ønskede at fortsætte som formand.

Bornholms Museumsforening blev stiftet i 1893 og er den største forening af sin art i Danmark. Den driver Bornholms Museum og Bornholms Kunstmuseum. Der er flere end 5.000 enkelt- og familiemedlemsskaber.Flere nyheder