Guld, glimmer og attitude i Musikhuzet

Guld, glimmer og attitude i Musikhuzet
Foto: Musikhuzet/Scarlet Daniel
NOTITS | ABONNENT | 22. JAN 2023 • 15:30
NOTITS | ABONNENT
22. JAN 2023 • 15:30

Lørdag aften gæstede en kunstner af international klasse Raschs Pakhuz i Rønne med guld, glimmer, sexet attitude og masser af sprudlende energi.

– Hun debuterede i 2015 med singlen Goldmine, og den startede også aftenens show hvor hun entrerede scenen på en Gold cykel. Det er naturligvis Iris Gold og hendes ualmindeligt velspillende band det drejer sig om, skriver Torben Severinsen fra Musikhuzet i en pressemeddelelse.

Iris Gold er halv jamaicaner, født i London opvokset i på Christiania i København.

– Hendes lyd kan beskrives som en blanding af old-school hiphop, flower power og pop. På Christiania havde Gold masser af Mamas, og det inspirerede hende til sangen Mama Was a Hippie, skriver Torben Severinsen.

Iris Gold har varmet op for kæmpe internationale stjerner som BLUR, Robbie Williams og Taylor Swift, ligesom hun har spillet anmelderroste koncerter på SPOT Festival og Roskilde Festival og turneret i det meste af Europa.

– Lørdag aften var det det begejstrede bornholmske publikum, der fik en på opleveren udover det sædvanlige af Iris Gold, der således skød koncertåret 2023 i gang på fornemmeste vis.

Den bornholmske sangerinde Rebecca Norreen varmede op for Iris Gold.

 

Foto: Musikhuzet/Scarlet Daniel

 

Opvarmning med bornholmske Rebecca Norreen. Foto: Musikhuzet/Scarlet Daniel