Grandprixvindere synger for til nytårskoncert
Birthe Kjær går endnu en gang på scenen i Allinge, når ASG inviterer til nytårskoncerter i 2022. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen

MUSIK | ALLINGE | GRATIS
19. JUL 2021 • 07:40
Henrik Nielsen
Journalist

Grandprixvindere synger for til nytårskoncert

Et par nationalklenodier går på scenen, når ASG inviterer til nytårskoncerter i januar 2022, som samtidig er foreningens jubilæumsår. Allinge-Sandvig Gymnastikforening blev således stiftet i 1922.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Bjørn Hyrup & Promenadeorkesteret står for musikken sammen med solisterne Birthe Kjær, Dario Campeotto, Sofie Elkær Jensen og Jesper Lundgaard.

Både Birthe Kjær og Dario Campeotto har prøvet at vinde Melodi Grand Prix med henholdsvis "Vi maler byen rød" og "Angelique". Hun har tidligere underholdt ved en af nytårskoncerterne, mens han trods sine mange år i underholdningsindustrien er debutant.

Sofie Elkjær Jensen er sopran og har to gange været nomineret til teaterprisen Årets Reumert som årets sanger. Siden 2016 har hun været fastansat i solistensemblet på Det Kongelige Teater, og hun har haft ledende roller i blandt andet "Carmen". Jesper Lundgaard har medvirket i utallige musicals, og i sin hjemby Herning har han haft flere hovedroller i opsætninger i Herning Kongrescenter, blandt andet i "Les Miserables".

Koncerterne er lørdag den 22. og søndag den 23. januar.

 Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Indryk rubrikannonce

Flere nyheder