Golden Island lover uforglemmelig oplevelse

Golden Island lover uforglemmelig oplevelse
Tæt på 2.700 gæstede festivalpladsen fra torsdag til søndag ved festivalen i 2022. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen
NOTITS | RØNNE | 3. DEC 2022 • 08:00
Holger Larsen
Journalist
NOTITS | RØNNE
3. DEC 2022 • 08:00

Festivalen finder sted over fire dage på landsstævnestadion i Rønne.

– Vi har set på, hvordan vi kan gøre Golden Island Festival mere unik, og for at samle inspiration har vi set ud i den store verden.

Det fortæller Pernille Ingemannsen, næstformand for Golden Island Festival, i en pressemeddelelse.

De nye tiltag kan opleves ved festivalen på DGI-stadion (landsstævnestadion) i dagene 13.-16. juli 2023.

– Vi kan afsløre, at der til Golden Island Festival 2023 er indført forskellige temadage. Det betyder, at alle fire dage har fået deres eget tema. Torsdag er vores tema rap og hiphop. Det mener vi giver en god start på festivalen, siger Pernille Ingemannsen og fortæller videre:

– Fredag er vores tema DAK. Det betyder, at fredagen er den dag, hvor vi virkelig sætter gang i festivalen med en masse forskellig elektronisk musik. Vi vil klart anbefale publikum at huske et par ekstra dansesko. Det får de uden tvivl brug for.

– Hvad der sker om lørdagen afslører vi ikke endnu. Men det vi kan sige er, at lørdag får publikum en helt uforglemmelig oplevelse.

Børnene får deres egen dag

– Søndag er vores Kids day. Alle dage til festivalen er der fokus på børn og unge, men om søndagen er der lidt ekstra fokus på de mindste. Her vil der være trylleshow og ansigtsmaling for børnene.

Skandinavisk Tivoli Park kommer igen i år med deres forlystelsestilbud, og Pernille Ingemannsen oplyser, at arrangørerne holder fast i, at det er gratis at komme ind på festivalpladsen.