Fyr og Flamme: En fest med leopardskind og skulderpuder

Fyr og Flamme: En fest med leopardskind og skulderpuder
Duoen har siden april været på en turné, som slutter lørdag i Vega, København. Foto: Musikhuzet/Torben Severinsen
NOTITS | RØNNE | ABONNENT | 28. MAJ 2022 • 08:52
NOTITS | RØNNE | ABONNENT
28. MAJ 2022 • 08:52

Duoen, som blandt andet er kendt fra Melodi Grand Prix, optrådte i Musikhuzet fredag.

Fredag aften indtog, hvad Musikhuzet i en pressemeddelelse betegner som Danmarks ukronede dansegulvskonger, Fyr og Flamme, scenen på spillestedet.

Videre fortæller Musikhuzet:

Jesper Groth og Laurits Emanuel bevægede sig ind i et musikalsk krydsfelt mellem rendyrket 80’er-nostalgi og moderne dansksproget pop. Det blev en fest med leopardskind og skulderpuder, og publikums dansesko var nykridtede. Der var glimmer i øjenkrogen, kulørte lamper, spejlkugler, synthesizer og masser af uskyldig kærlighed. Gæsterne i Musikhuzet følte, ligesom alle der har lagt vejen forbi Fyr og Flammes 2022-turné, på egen krop effekten af duoens medrivende musikalske univers.

Der blev sunget med på debutsinglerne "Menneskeforbruger" og "Kamæleon" og ikke mindst Dansk Melodi Grand Prix-vinderen fra 2021 "Øve os på hinanden", og dertil det helt nye hit "Hvem tror du egentlig du er?".

Inden Fyr og flamme gik på scenen, optrådte den tre måneder gamle bornholmske up-comming duo Gårsdagens Drenge med deres egne numre på dansk. Duoen består af Oscar og Lawn på henholdsvis 15 og 16 år.

Publikums dansesko var nykridtede, fortæller Musikhuzet. Foto: Musikhuzet/Torben Severinsen

Efter koncerten kunne DJ Michael Juhlin opleves i Raschs Pakhus. Han startede som club dj i 1984 på det hedengangne, men nærmest ikoniske og legendariske Discoteque Sølvknappen i Rønne og har efterfølgende spillet på stort set samtlige spillesteder, der har været på Bornholm. I perioder op gennem 80- og 90-erne spillede han professionelt rundt om i hele landet, samt internationalt i både Norge, Tyskland og Holland.

Fyr og Flamme har været på turne siden starten af april, og aftenens koncert var den næstsidste, inden de lørdag slutter af i Vega i København, oplyser pressemeddelelsen.