Forfatterbesøg på Rønne Bibliotek
Børnebogsforfatter Kenneth Bøgh Andersen. Pressefoto: Rønne Bibliotek

BØRN | RØNNE | GRATIS
24. JUN 2021 • 09:55
Mette-Marie Andersen
Journalist

Forfatterbesøg på Rønne Bibliotek

Rønne Bibliotek får torsdag den 1. juli besøg af børnebogsforfatteren Kenneth Bøgh Andersen. Det sker i forlængelse af Bornholms Folkebibliotekers tredages Readathon Camp i forbindelse med kommunens sommeraktiviteter 2021. Det oplyser Rønne Bibliotek i en pressemeddelse.

Campen løber af stablen fra tirsdag den 29. juni til og med torsdag den 1. juli og som kulmination på de tre dage har man inviteret børnebogsforfatteren til at komme og fortælle om sine mange bøger, der blandt andet rummer serien Den Store Djævlekrig.

– Efter vores mening, én af Danmarks sejeste børnebogsforfattere, der vil komme og fortælle om sine mange fede bøger, lyder det i pressemeddelsen. Og til trods for, at bibliotekets læsecamp allerede er besat af 20 læseglade børn, opfordrer biblioteket dog til at flere, der har lyst, kan kigge forbi og høre Kenneth Bøgh Andersen fortælle om sine bøger. Arrangementet er gratis og løber fra klokken 15 til 16 torsdag den 1. juli. Grundet covid-19 er billetbestilling til biblioteket et krav.Flere nyheder