Fond giver musikken et løft

Fond giver musikken et løft
Bornholms Musikfestival er en af de klassiske festivaler, Augustinus Fonden støtter. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen
NOTITS | 2. JUL 2022 • 13:20
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS
2. JUL 2022 • 13:20

Augustinus Fonden støtter den klassiske musik i hele landet, også her på Bornholm.


Hvis man er glad for klassisk musik, er der grund til at sende Augustinus Fonden en venlig tanke. Fonden støtter den klassiske musik fra Christiansø til Vesterhavet.

– Det er vigtigt for Augustinus Fonden at støtte de klassiske musikfestivaler, som viser, hvor rigt og aktivt et musikliv, vi har. Derfor vil vi gerne slå et slag for, at endnu flere får glæde af dem, siger direktør Frank Rechendorff Møller fra Augustinus Fonden i en pressemeddelelse.

En samlet oversigt kan ses på hjemmesiden liveklassisk.dk. Det gælder også Bornholms Musikfestival, Koncerter i Store Tårn på Christiansø og Svanekegaarden Cello Festival.

– Med 53 sæsoner uden afbrydelser siden 1969 er Bornholms Musikfestival landets ældste. Vi er drevet af et stærkt lokalt engagement for at tilbyde klassisk kammermusik af høj kvalitet til de mange mennesker, der gæster Bornholm om sommeren, og til bornholmerne, fortæller formand Steffen Hyldig fra Bornholms Musikfestival i pressemeddelelsen.

70 festivaler har i 2022 modtaget støtte fra Augustinus Fonden. I alt har fonden i år støttet de klassiske festivaler med 7,1 millioner kroner. Bornholms Musikfestival, Koncerter i Store Tårn på Christiansø og Svanekegaarden Cello Festival har alle modtaget støtte.