Daimi og band optræder i Nexø Kirke
Daimi med Louisane Jazzband slår tonen an, når Østersø Jazz Festival begynder med et arrangment i Nexø Kirke torsdag den 5. august. Pressefoto

MUSIK | NEXØ | GRATIS
2. AUG 2021 • 06:16

Daimi og band optræder i Nexø Kirke

– Hun er en af koryfæerne indenfor traditionel jazz, og vi er glade over, at det endelig er lykkes at få hende til Bornholm, siger kasserer for Østersø Jazz Festival, Gert Møller-Jensen.

Det er Daimi, kassereren taler om. Sammen med Louisiana Jazzband åbner hun på torsdag Østersø Jazz Festival i Nexø Kirke.

Det har ikke været nemt at få den kendte sangerinde til øen. For to år siden prøvede man, uden at det lykkedes. Sidste år ved festivalens 25-års jubilæum, blev arrangementet aflyst på grund af covid-19, men nu aftalen på plads og alle er glade.

Med de nuværende coronarestriktioner kan der være 160 mennesker i Nexø Kirke. Plakaterne til festivalen er hængt op her i weekenden, og åbningen er lidt af at et scoop.

– Koncerten i Nexø Kirke var sidste år tænkt som et af højdepunkterne ved jubilæumsfestivalen. Nu bliver det i stedet torsdag, at vi endelig får muligheden for at præsentere denne spændende sammensætning indenfor dansk jazzmusik, siger Gert Møller-Jensen.

– Daimi har gennem de seneste år været et eftertragtet navn på de danske jazz scener, og med Louisiana Jazzband er hun i trygge musikalske hænder. Vi er sikre på, at der venter koncertgæsterne en spændende og underholdende aften i kirken.

Foruden Daimi kommer gæsterne til at opleve Vincent Nilsson, trombone, Jesper Løvdal, saxofon, Mårten Lundgren, trompet, Ole Givskov, trommer, Per Møllehøj, guitar og Peder Federspiel, bas.

Koncerten er torsdag den 5. august i Nexø Kirke. Billetterne til arrangement kan købes på Nexø Apotek. Flere nyheder