Artikel gav pote: Klub har fået nok frivillige

NYHED | RØNNE | ABONNENT | 15. AUG 2022 • 10:30

På trods af dystre meldinger for bare 14 dage siden, hvor der var stor mangel på frivillige håndboldtrænere i Viking Rønne, har klubben nu fået styr på situationen i ungdomsafdelingen.

 

Manglen på frivillige trænere til Viking Rønnes håndboldhold gav i forrige uge store panderynker hos formand Kasper Stenbye.

Hans udmelding for 14 dage siden i Tidende var, at der var risiko for, at nogle af ungdomsholdene måtte lukke, hvis ikke der kom nye trænere til.

Efter artiklen i avisen, og et facebookopslag der blev delt masser af gange, er det gået den rette vej, og Kasper Stenbye kan i dag fortælle, at trænerstaben for den kommende sæson er på plads.

– Ja, artiklen gav pote. Der skete det, at vi fik vækket nogle unge mennesker i vores egen klub, som godt kunne se, at det var et problem. Det var faktisk nogle af dem, vi tidligere havde spurgt, men som havde sagt nej, fortæller formanden.

Kan sagtens bruge flere

Det er tre mennesker først i 20'erne, og en kvinde på omkring de 40, der har sagt ja til at træne børn og unge i håndbold i den kommende sæson, men selvom alle hold nu har trænere, så kan der sagtens bruges flere, siger Kasper Stenbye.

– Vi kan altid bruge flere, det er altid godt at have ekstra hænder. Men de sæt trænere, vi skal bruge for at starte holdene, dem har vi nu. Og så er det godt at have nogle til at supplere med henover sæsonen.

Formanden fortæller, at træningen nu kan gå i gang som planlagt i uge 34, og så må det vise sig, hvordan trænersituationen kommer til at se ud hen over året.

– Vi tager altid en sæson ad gangen, for der sker altid noget i løbet af året. Vores frivillige får jo ikke penge for at være trænere, så når det er frivilligt arbejde, der er tale om, må vi have respekt for, at der er nogle personlige ting, der gør, at nogle stopper før tid. Men lige nu er vi glade, lyder det fra Kasper Stenbye.