87-årig mand påkørt og spirituskørsel på havnen

NOTITS | 8. AUG 2022 • 10:04
NOTITS
8. AUG 2022 • 10:04

Weekenden fra politiets synspunkt bød på lidt af hvert på de bornholmske veje. 

Det fremgår af døgnrapporten mandag.

Fredag klokken ni kom en 58-årig kvinde kørende i bil ad Hedtoftsvej i vestlig retning og ud i krydset ved Paradisvej i Nexø. Bilisten overså, at en 87-årig mand kom kørende i el-scooter ad Paradisvej, hvorfor bilisten påkørte den 87-årige mand. Den kvindelige bilist hjalp manden op igen, og de to udvekslede herefter oplysninger.

Søndag morgen blev en 44-årig mand sigtet for spirituskørsel under en færgekontrol. En patrulje stoppede manden, da han kom kørende i land fra færgen.

Da manden blev alkometertestet, pustede han over det tilladte, og den 44-årige blev derfor kortvarigt anholdt og kørt til hospitalet med henblik på udtagelse af blodprøver.

Sidste beretning fra politiets døgnrapport om færdselshændelser omhandler en bil, der søndag klokken 15.18 kørte i grøften på Østermarievej ud for Ibsker. Bilen, der havde to personer på henholdsvis 55 og 47 år, væltede rundt på taget, men de to passagerer kunne selv kravle ud af bilen.

Årsagen til solouheldet kendes ikke, men de to personer slap uden større skader. Føreren af bilen blev dog kørt til tjek på hospitalet.