Uafgjort føles som en sejr for bundproppen Lyngby

2. OKT 2022 • 19:52SPORT

Lyngby er glad for det ene point mod Brøndby, der havde mange chancer søndag eftermiddag.

Brøndby var på kurs mod sejren, men en scoring få minutter før slutfløjt sikrede Lyngby det ene point.

Lyngby har endnu ikke vundet i denne Superliga-sæson, men for Lyngby-anfører Marcel Rømer føltes 3-3-kampen alligevel som lidt af en sejr.

- Det føles som tre point, selv om det ikke var det. Sådan er det, når man udligner til sidst og især sådan et sted her, hvor alle andre end os forventer, at vi skal tabe stort.

- Brøndby kan være et svært og skræmmende sted at spille, hvis ikke man har prøvet det før. I anden halvleg slap vi den berømte håndbremse, og vi spillede mere frit, og det var befriende at se.

- Vi har været bedst i kampene, hvor vi lige har fået en flad og er vågnet op. Det skal helst ikke fortsætte, at vi skal være bagud, før vi vågner op, siger Marcel Rømer efter kampen.

Lyngby-træner Freyr Alexandersson er også godt tilfreds med resultatet, selv om han mener, at Lyngby var banens bedste hold i anden halvleg.

- Det var en meget svingende kamp. De var det bedste hold i første halvleg, og vi var det bedste hold i anden halvleg.

- Det er nok dét uafgjorte resultat, som jeg har været mest tilfreds med i denne sæson. I vores andre uafgjorte kampe har vi været tættere på en sejr.

- Dog efterlader det os stadig et svært sted. Vi kæmper hver dag på at blive bedre, og vi tror på, at vi med disse præstationer nok skal få nogle gode resultater, og vi kigger på det som et maraton – vi kan ikke gøre andet, siger Freyr Alexandersson.

Brøndby havde flere store chancer i første halvleg, og Marcel Rømer var også godt tilfreds i pausen, da Lyngby kun var bagud 1-2.

- I pausen tænkte jeg, at det måske var meget godt, at vi kun var bagud med en enkelt, for Brøndby havde flere store muligheder. Jeg synes dog lige så godt, at vi kunne have taget det hele til sidst i kampen.

- I anden halvleg viste vi, hvor godt et hold vi er. Det var lidt spøjst nogle gange, når man ikke har noget at tabe, for så kan man slippe hæmningerne lidt, siger Marcel Rømer.

Det uafgjorte resultat efterlader Lyngby på fire point i Superligaen, og oprykkerne ligger derfor stadig på sidstepladsen med seks point op til AaB på 11.-pladsen.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU