Tom Brady sætter sig alene på NFL-rekord i comeback

6. DEC 2022 • 07:30SPORT

Tampa Bay Buccaneers var bagud med 13 point kort før tid, men vandt alligevel med Tom Brady som dirigent.

Tom Brady sidder på de fleste store rekorder, en quarterback kan opnå i NFL.

Alligevel bliver den 45-årige amerikaner ved med at sætte nye standarder i ligaen.

Natten til tirsdag dansk tid stod han bag et stort comeback. Tampa Bay Buccaneers var på hjemmebane bagud 3-16 til New Orleans Saints, men vandt 17-16.

Det var 44. gang i Bradys karriere, at han stod bag et comeback i fjerde quarter. Før kampen havde både han og Bradys evige rival Peyton Manning stået bag 43 comebacks, så nu sidder Brady altså alene på rekorden.

Statistikken går tilbage til 1960, skriver NFL Research i et opslag på Twitter.

- Det gik, præcis som vi havde planlagt det, åbnede han med et glimt i øjet sit efterfølgende pressemøde med at sige.

Det så ellers ganske sort ud for Brady og holdkammeraterne mod slutningen.

Nede med 13 point og blot lidt mere end tre minutter tilbage fandt Brady tight end Cade Otton på touchdownkast. Forinden havde en markant straf til forsvaret bragt Tampa Bay i god position.

Anført af Andy Dalton forsøgte New Orleans Saints at lade tiden løbe ud på den efterfølgende angrebsserie, men gæsterne blev stoppet.

I stedet kom bolden tilbage til Brady, og en summen bredte sig blandt publikum med forventningen om, hvad der meget vel kunne ske. Og det skete lige præcis.

Den legendariske quarterback førte holdet hele vejen ned ad banen og udlignede til 16-16 med et touchdownkast til Rachaad White, før kickeren Ryan Succop sparkede det endelige point ind mellem stængerne.

Tampa Bay Buccaneers vandt Super Bowl i februar 2021, men har i denne sæson haft svært ved at få tingene til at fungere.

Det gælder også for Tom Brady, som i sin sæson nummer 23 har været et stykke fra tidligere tiders topniveau.

Holdet fra Florida har vundet seks kampe og tabt seks. På grund af konkurrenternes mange nederlag er det nok til at føre divisionen NFC South.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU