Rotationsglad Barcelona-træner tager skylden for blamage

29. SEP 2024 • 08:27SPORT

Efter syv ligasejre i træk tabte Barcelona til Osasuna. Det var en konsekvens af stor rotation, mener træner.

Barcelona-træner Hansi Flick tager skylden for, at den spanske storklub ikke længere er ubesejret i La Liga.

På et i forvejen skadesplaget hold var det uholdbart også at bænke en stribe profiler, da Barcelona lørdag tog til Pamplona. Det konkluderer Flick efter 2-4-nederlaget til Osasuna.

- Vi bliver nødt til at acceptere nederlaget. Vi spillede ikke godt, og det er mit ansvar.

- Med min rotation forsøgte jeg at beskytte spillerne, fordi de har spillet mange minutter, men jeg havde ikke forventet, at vi ville spille så skidt. Det er for meget at indkassere fire mål.

- Vi lavede for mange fejl, og Osasuna gjorde det godt. Men jeg har også sagt til spillerne, at de bare skal blive ved, for vi har et travlt program, og vi skal tilbage på rette spor, siger Hansi Flick til Movistar ifølge Reuters.

Han valgte eksempelvis at holde stjerneskuddet Lamine Yamal og brasilianeren Raphinha på bænken fra start. De blev siden sendt i aktion for at forsøge at afværge et truende nederlag, men det lykkedes de ikke med.

I forvejen måtte Barcelona se bort fra otte stamspillere, heriblandt Andreas Christensen, på grund af skader.

De mange skader har øget Flicks frygt for, at han driver rovdrift på sine kampklare spillere.

Derfor var det nødvendigt at skifte ud i startopstillingen, men han mener stadig, at han satte et hold på banen, der burde være mere end stærkt nok til at kunne slå Osasuna.

- Det er normalt at rotere, når man spiller mange kampe, så det er ikke en undskyldning for nederlaget. Vi spiller stadig med 11 spillere, siger tyskeren.

På tirsdag spiller Barcelona hjemme mod Young Boys i Champions League, mens holdet på søndag gæster Alaves i La Liga. Derefter følger en landsholdsperiode.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

FÅ ABONNEMENT