Randers sender tidligere Birmingham-angriber til Fredericia

31. JAN 2023 • 18:41SPORT

Nicolai Brock-Madsen skal tilbringe resten af sæsonen på en lejeaftale i 1.-divisionsklubben FC Fredericia.

Angriberen Nicolai Brock-Madsen tager et skridt ned i jagten på spilletid.

Efter at det blot er blevet til 145 minutters superligafodbold på banen for Randers FC i denne sæson, sender kronjyderne ham nu på leje i 1.-divisionsklubben FC Fredericia for resten af sæsonen.

Det skriver Randers FC på sin hjemmeside.

Brock-Madsen blev regnet som et stort angrebstalent, da han i 2015 skiftede fra netop Randers til Birmingham i 2015.

Men gennembruddet i udlandet kom aldrig, selv om han blev udlejet til både hollandske PEC Zwolle, polske Cracovia og skotske St. Mirren.

I 2019 vendte han så hjem til AC Horsens, som snuppede ham gratis, før han i sommeren 2021 fandt tilbage til rødderne i Randers.

Men den 30-årige spydspids må sande, at han også her er kommet i overskud.

- Det er fantastisk at være en del af omklædningsrummet i Randers FC, hvor jeg føler, at jeg bidraget meget og bruger min erfaring til at give videre til de unge spillere, siger Brock-Madsen.

- Det er dog på banen, det gælder, og der har det knebet lidt med at få nok minutter i efteråret.

- Jeg vil spille, og det får jeg bedre muligheder for i Fredericia, og jeg glæder mig til at komme i gang dernede. Jeg kommer til at savne gutterne og alle de andre i Randers FC, og jeg ønsker dem alt det bedste for resten af sæsonen, forklarer han.

FC Fredericia har for vane at spille med i den sjove ende af 1.-division, men holdet overvintrer på tiendepladsen med samme antal point som Hobro, der ligger under nedrykningsstregen.

På transfervinduets sidste dag har Randers også meddelt, at den 28-årige svenske forsvarsspiller Carl Johansson kommer til på en lejeaftale, der gælder resten af sæsonen.

Johansson er ejet af IFK Göteborg, men Randers har sikret sig en købsoption i lejeaftalen.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU