Mark O. Madsen får ny UFC-kamp: Jeg kan nå en milepæl

17. AUG 2022 • 17:44SPORT

MMA-kæmperen Mark O. Madsen skal i oktagonen 29. oktober i en UFC-kamp mod Drakkar Klose.

Der er godt nyt fra Mark O. Madsen i USA. Den tidligere danske OL-guldvinder i brydning skal i oktagonen igen til en ny kamp i UFC.

Det oplyser Mark O. Madsen onsdag til Ritzau, hvor han fortæller, at modstanderen bliver amerikaneren Drakkar Klose. Kampen skal afvikles 29. oktober i Las Vegas i USA.

- Det er en ultra spændende kamp i selveste Las Vegas. Det er mod en tidligere top-15-kæmper, der hedder Drakkar Klose.

- Han valgte at kalde mig ud, da han fik mikrofonen efter en kamp i april. Det gjorde han live på ESPN, siger Mark O. Madsen.

Mere skete der dog ikke i april, og siden arbejdede Mark O. Madsens lejr på at sætte en anden kamp op. Men nu er kampen mod Drakkar Klose blevet en realitet.

- På trods af at jeg egentlig var i dialog om en anden kamp, bliver det altså Drakkar Klose, jeg møder.

- Det bliver en kamp, hvor vinderen får lov til at få en kamp mod en kæmper fra top-15. Derfor er det en ultra spændende kamp, siger Mark O. Madsen.

Mark O. Madsen har vundet alle sine 12 kampe i MMA indtil videre. Heraf er de seneste fire kampe vundet på det højeste niveau - i UFC-regi.

- Jeg har mulighed for at blive den første dansker nogensinde, der kan vinde de første fem kampe i UFC. På nuværende tidspunkt er der kun en dansker før mig, der har vundet de første fire kampe, og det er Martin Kampmann.

- Der er mulighed for, at jeg kan bedrive et lille stykke dansk idrætshistorie i kampsportens Formel 1. Det er ret spændende, siger Mark O. Madsen.

Danskeren har satset stort på en karriere i MMA, og han er flyttet til USA, hvor han træner og bor med sin familie.

Drakkar Klose er noteret for 15 MMA-kampe - 13 sejre og 2 nederlag.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU