Lyngby forstærker forsvar med tidligere Serie A-spiller

3. OKT 2022 • 17:10SPORT

Det bliver den hollandske fodboldspiller Timo Letschert, der skal lukke hullet i Lyngbys forsvar efter skader.

Lyngby Boldklub har mandag forstærket defensiven med den hollandske forsvarsspiller Timo Letschert, der skifter til superligaklubben på en kort kontrakt for resten af året.

Skiftet kan lade sig gøre, fordi spilleren står uden kontrakt. Tidligere i fodboldkarrieren har Timo Letschert spillet for tyske Hamburger SV, italienske Sassuolo og hollandske AZ Alkmaar.

Lyngby-direktør Andreas Byder ser det ikke nødvendigvis som et kort samarbejde med den 29-årige spiller.

- Timo er en spændende spiller, som kommer med erfaring fra et højere niveau. Vi er klar over, at han har et efterslæb, fordi han har stået uden klub i de seneste måneder.

- Derfor har vi heller ikke en forventning om, at han kan gå ind i kamptruppen fra dag ét, siger Andreas Byder til klubbens hjemmeside.

Lyngby har været ramt af skader på det seneste til forsvarsspillerne Andreas Bjelland og Kristian Riis.

- Timo skal ikke ses som en kortsigtet løsning, selv om kontrakten kun er til nytår.

- Aftalen giver begge parter muligheden for at se hinanden an, og både vi og Timo tror på, at forløbet kan udvikle sig til en længere kontrakt, når vi kommer frem til nytår, siger Andreas Byder.

Lyngby, der søndag spillede 3-3 på udebane mod Brøndby, ligger sidst i Superligaen med 4 point for 11 kampe. Holdet har otte point op til nedrykningsstregen.

Næste opgave er hjemmekampen mod Viborg på fredag.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU