Kyle Walker vil respektere Mbappé - men ikke alt for meget

8. DEC 2022 • 03:27SPORT

Frankrigs Kylian Mbappé er i forrygende form, men han skal op imod et stærkt England, siger Kyle Walker.

Det er formentlig de færreste forsvarsspilleres drøm at skulle op imod Kylian Mbappé lige for tiden.

Den lynhurtige franske verdensstjerne står indtil videre noteret for fem mål og to assist ved VM i Qatar, og mandskabet bag den unge angriber har også brilleret.

Derfor skal England også udvise respekt, når det skal op imod Frankrig i kvartfinalen lørdag.

Det siger Kyle Walker, som spiller i forsvaret for England.

- Jeg er nok nødt til at være lidt ekstra forsigtig og udvise den respekt, som han fortjener - men ikke alt for meget, for han spiller alligevel mod England, og vi kan godt give dem problemer, siger Kyle Walker.

- Jeg ved godt, hvad jeg skal gøre, og det er selvfølgelig at stoppe ham. Det er nok lettere sagt end gjort, men jeg undervurderer heller ikke mig selv. Jeg har spillet mod ham før.

Kyle Walker var med sit klubhold, Manchester City, med til at slå Mbappé og PSG ud i semifinalen af Champions League i 2021.

- Selvfølgelig hjælper erfaringen, siger Walker.

- Han kommer ikke til at stå i vejen for, at jeg forhåbentlig vinder et VM for mit land.

Englands landstræner, Gareth Southgate, er blevet mødt af kritik for at spille for defensivt, men Kyle Walker mener alligevel, at den angrebsmæssige moral er høj efter at have scoret 12 mål og kun lukket 2 ind ved VM indtil videre.

- Det her (kampen mod Frankrig, red.) er en god mulighed for at slå fast, at vi er et godt hold, som kan opnå store ting. Jeg tror i sidste ende, det vil give os troen på, at vi faktisk kan gå hele vejen og vinde turneringen, siger Walker.

- At slå Frankrig, den regerende verdensmester, i kvartfinalen, det må man da kunne tage noget selvtillid med fra - ikke arrogance, men selvtillid.

Kvartfinalen mellem Frankrig og England bliver spillet lørdag klokken 20.00.

/ritzau/Reuters

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU