Kevin Magnussen hylder ny ingeniør før ræs i Singapore

30. SEP 2022 • 08:21SPORT

Mark Slade er ny løbsingeniør for Magnussen. De kender hinanden fra Renault, og gensynet glæder danskeren.

Formel 1-køreren Kevin Magnussen har fået en ny løbsingeniør inden weekendens grandprix i Singapore.

Haas har tilknyttet briten Mark Slade, og ham kender Kevin Magnussen fra deres fælles fortid hos Renault i 2016.

Gensynet glæder den danske racerkører, som nu håber, at han kan finde i et godt og langvarigt samarbejde med Mark Slade, der er Magnussens tredje løbsingeniør i sæsonen.

Det siger Kevin Magnussen i et interview med Ekstra Bladet, hvor danskeren betegner tilgangen af Mark Slade som "en overscoring".

- Mark har et godt ry. Han er en meget erfaren, kvik og en kompetent mand, så det bliver rigtig interessant at få ham om bord og gøre brug af al hans erfaring og intellekt. Det har været hårdt i år, fordi vi har skiftet meget rundt. Jeg har på ingen måde haft dårlige ingeniører, men det har ikke været muligt at bygge et stærkt forhold.

- Det handler om at have nogen, som forstår dig, og som kender ens styrker og svagheder og er i stand til at udnytte dem, når bilen skal sættes op. Man skal bygge den slags forhold, hvor man næsten ikke behøver at tale sammen for at forstå hinanden. Det håber jeg at bygge med Mark, siger Magnussen til avisen.

Grandprixet i Singapore er det sjettesidste i sæsonen. Fredag afvikles der to træninger, lørdag afvikles den tredje træning og kvalifikationen til grandprixet. Søndag køres der om VM-point.

Racerkøreren fra Roskilde ligger nummer 12 i VM-stillingen efter 16 ud af 22 grandprixer.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU