GOG-træner er stolt trods nederlag i CL: Absolut topniveau

7. DEC 2022 • 23:16SPORT

Nicolej Krickau er både skuffet og meget stolt efter et snævert nederlag til det tyske mesterhold.

- Vi kan virkelig være stolte. Vi var modstandsdygtige til det allersidste.

Det forsvarende tyske mesterhold, Magdeburg, løb med sejren i en tæt slutfase. Men GOG-træner Nicolej Krickau er alligevel overvejende positiv efter GOG's 34-36-nederlag på udebane i Champions League.

- Selvfølgelig er man skuffet, når man ikke har det sidste held til at få point med.

- Men vi er nødt til at fokusere på, at det var en præstation på absolut topniveau på alle måder. Og det kan og skal vi tage med videre, siger Krickau kort efter slutfløjtet.

For mange tekniske fejl og dermed tyske kontraer i sidste del af første halvleg blev ifølge GOG-træneren afgørende for, at det ikke blev til point i Magdeburg.

Stregspiller Lukas Jørgensen vil ligesom sin træner helst fokusere på det positive.

- Magdeburg spillede på et ekstremt højt niveau, især offensivt. Så jeg synes, vi skal være stolte over, at vi alligevel kan spille op med dem i store dele af kampen.

- At vi kunne gøre det mod de tyske mestre på udebane, skal vi helt sikkert klappe os selv på skuldrene over, siger Jørgensen.

GOG's unge garde gik i den grad forrest på den svære udebane.

21-årige Emil Madsen, 21-årige Simon Pytlick og 23-årige Lukas Jørgensen scorede henholdsvis ti, ni og otte mål i opgøret.

- De har prøvet meget allerede og er ikke uerfarne længere. Men det er imponerende for mig, at deres niveau jo helt tydeligt bare er til at være med på den helt store scene, siger Nicolej Krickau.

GOG mangler nu blot en kamp i Champions League inden nytår. Det er mod bundholdet FC Porto hjemme om en uge.

- Det er en af de kampe, vi meget gerne vil vinde, hvis vi skal have lidt ro på i forhold til Zagreb, der er kommet i gang og presser på bagfra.

- Vi tror, vi skal bruge to eller to en halv sejr mere for at have ro på, og det vil være dejligt at komme ud af et rigtig god efterår med en sejr, siger Nicolej Krickau.

GOG ligger nummer fem af otte hold i Champions Leagues gruppe A med sine syv point efter blandt andet en flot 33-32-sejr over Magdeburg i det omvendte opgør. De seks bedste hold går videre til slutspillet.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU