GOG slider sig til sejr i de sidste sekunder over TTH

27. SEP 2024 • 22:02SPORT

TTH Holstebro var foran i lange perioder af anden halvleg, men måtte rejse tomhændet hjem fra Gudme.

Håndboldherrerne fra GOG måtte fredag slide hårdt for sejren over TTH Holstebro i landets bedste række.

Fynboerne styrede længe mod sæsonens første pointtab, men i det sidste minut faldt alt ud til GOG-spillernes fordel, og så endte en tæt duel med en fynsk sejr på 31-30.

Tobias Grøndahl bragte med under et minut tilbage på haluret GOG foran, da han sendte bolden i nettet til 31-30.

Det var første gang i anden halvleg, at hjemmeholdet var foran.

Men gæsterne fra TTH havde fortsat tid til at bygge et sidste angreb op, og det lykkedes faktisk at finde en åbning i GOG-forsvaret.

Bolden endte hos Christoffer Cichosz, der blot skulle sende bolden forbi GOG-keeper Peter Johannessen for at sikre udligningen. Den svenske målmand fik blokeret skuddet fra Cichosz, og så brød jublen ellers løs i Gudme.

GOG kravler med sejren op på førstepladsen med otte point for fire kampe.

De regerende mestre fra Aalborg har seks point for tre kampe. TTH er placeret på niendepladsen med tre point efter fire runder.