Brøndby-træner efterlyser skarphed efter mislykket plan

2. OKT 2022 • 19:27SPORT

Niels Frederiksen er utilfreds med, at Brøndby ikke formåede at lukke kampen mod Lyngby.

Brøndby havde kurs mod en sejr, men en meget sen Lyngby-scoring efter en dødbold gjorde, at kampen endte 3-3.

Brøndby havde et hav af chancer i første halvleg, og cheftræner Niels Frederiksen er træt af, at kampen ikke blev lukket.

- Vi blev alt for passive i anden halvleg, og vi overlod alt for meget initiativ til Lyngby, og det var sådan set ikke vores plan.

- Vi skulle 100 procent lukke den her fodboldkamp. Jeg synes, vi spillede en rigtig fin første halvleg, og vi skabte mange chancer. Vi scorede tre mål, og det har vi ikke for vane at gøre.

- Der var mange ting rent offensivt, som vi gjorde godt, men vi kunne have scoret væsentligt flere mål i første halvleg. Vi kunne også godt score minimum et mål mere i anden halvleg, så vi brændte for mange chancer, siger Niels Frederiksen efter kampen.

Selv om flere Brøndby-mål havde hjulpet på tingene, så er det især de indkasserede mål efter dødbolde, der irriterer Niels Frederiksen.

- Det er ikke de brændte chancer, der er det værste for mig. Det værste for mig er, at vi lukkede tre mål ind. To af dem er fra nedfaldsbolde fra nogle standardsituationer, og det skal vi simpelthen være dygtigere til.

- Det er et stort fokus, og vi har brugt ekstra meget tid på standardsituationer til træning. Det har vi gjort de seneste tre til fire uger.

- Vi manglede noget agtsomhed i nedfaldsboldene, for der reagerede vi simpelthen for langsomt, siger Niels Frederiksen.

Brøndby-anfører Andreas Maxsø er også træt af, at koncentrationen i standardsituationerne udeblev søndag eftermiddag.

- Vi lod Lyngby have for meget initiativ, og de fik to mål på dødbolde. Der er vi simpelthen nødt til at blive bedre, for det koster point. Det er noget, vi må træne på.

- De scorede på andenbolden efter dødboldene, så vi skal være tættere på og være bedre til at cleare den. Vi skal vinde andenbolden, når vi får den clearet, eller når der kommer en duel inde i boksen.

- Vi må op på hesten igen, men vi skal også til at kigge indad, for der skal nogle sejre på bordet, siger Andreas Maxsø.

Det uafgjorte resultat efterlader Brøndby på tiendepladsen i Superligaen, og der er efterhånden et godt stykke op til top-tre, som er målet for Brøndby.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU