Per og Vibeke har fået flere tilbud - nu er der fundet en løsning

Per og Vibeke har fået flere tilbud - nu er der fundet en løsning
Per Jespersen og Vibeke Vandø er kommet til Bornholm fra Ringkøbing for at holde to ugers ferie. Parret skal på travbanen i aften, men Per er ikke helt udhvilet. – Jeg har ikke sovet så godt, siger Per Jespersen. Sagen har kørt lidt i mit hoved. Foto: Jacob Jepsen
NYHED | ABONNENT | 13. SEP 2022 • 11:51
NYHED | ABONNENT
13. SEP 2022 • 11:51

– Vi er positive, men afventende – de skal jo helst være rene, siger turisterne fra Ringkøbing.

Per Jespersen og Vibeke Vandø kom til Bornholm lørdag og har nu brugt de tre første dage af deres to uger lange ferie på at forhandle med udlejningsbureauet, efter at de ved ankomsten lørdag fandt ud af, at den ferielejlighed, de havde lejet på Strandpromenaden i Sandvig, ikke levede op til deres forventninger.

– Det er simpelthen for klamt, lød det fra Vibeke Vandø, da hun mandag kørte til Rønne sammen med sin kæreste for at dele oplevelsen med Tidende. I den forbindelse kunne parret fremvise billeder af noget, der lignede en lidt nedslidt lejlighed med spor af snavs i køkken og badeværelse, og noget der lignede skimmelsvamp ved døre og vinduer.

Trods tilbud om ekstra rengøring i lejligheden og levering af et nyt køleskab fastholdt parret, der kommer fra Ringkøbing, ønsket om at blive flyttet til en anden lejlighed.

For tidligt at sige noget

Og det lykkedes så tirsdag formiddag, hvor en lokal repræsentant for Novasol ringede til Per Jespersen og Vibeke Vandø.

– Hun tilbød os fire andre lejligheder, som vi kører rundt og kigger på nu. Tre oppe i Allinge-Sandvig og en nede ved Dueodde. Men jeg har været inde og læse anmeldelserne, og en af dem har fået en anmeldelse om dårlig rengøring. Så det er for tidligt at sige noget, siger Vibeke Vandø tirsdag inden frokost.

Per Jespersen og Vibeke Vandø er dog glade for, at der nu er sket noget i sagen. To af de tilbudte steder er klar til indflytning med det samme, så i princippet kan parret komme ud af lejligheden i Sandvig allerede i dag (tirsdag red.).

Men Vibeke Vandø venter med at mene noget, til hun har set de tilbudte steder.

– Vi er positive, men afventende. Hvis Novasol tilbyder en lejlighed, hvor der står i anmeldelsen, at der er beskidt, så kan man jo nok godt trække den fra på forhånd. De skal helst kunne garantere, at det ikke er beskidt. Men mon ikke de finder ud af noget, siger Vibeke Vandø.

Ny løsning

Parret var ude og se lejlighederne udefra, og senere tirsdag modtager Per Jespersen og Vibeke Vandø en besked fra en repræsentant fra Novasols hovedkontor. Her bliver de præsenteret for to muligheder: Fuld refusion for hele ferien eller at blive flyttet på hotel i to dage med betalt morgenmad, mens der bliver gjort rent i den oprindelige lejlighed i Sandvig, samt en refusion på 1.500 kroner. Parret valgte at sige ja til det sidste tilbud.

– Det er bedre end det, de ville flytte os ud i, siger Vibeke og tilføjer, at det er udsigten i den oprindelige lejlighed, der var udslagsgivende for deres valg.