Nexø-firma på nye hænder

Nexø-firma på nye hænder
Kurt Tranberg har fundet dem, der skal overtage hans virksomhed. Arkivfoto
NYHED | ABONNENT | 7. DEC 2022 • 15:30
NYHED | ABONNENT
7. DEC 2022 • 15:30

Nexø-virksomheden El-Supply har haft Kurt Tranberg ved roret i 37 år. Nu har han lavet en aftale med en køber, så han kan gå på pension.


Det er en glad Kurt Tranberg, der tager telefonen onsdag eftermiddag. Det fremgår nemlig af virksomhedens hjemmeside, at han har fundet sin efterfølger, og at El-Supply i Nexø derfor kører videre, og det bekræfter den 70-årige indehaver.

– Jeg er rigtig glad, men det er også med en lidt tom rumlen i maven, fortæller han.

Efter 37 år som ejer af butikken er det ikke helt nemt at skulle sige farvel til alt det, han har opbygget, og selvom han ikke bliver hovedrig af handlen, så oplever han, at der er en god forståelse mellem sælger og køber, og så slipper han for at tømme lokalerne.

– Hele konceptet overgår til de nye ejere. Både medarbejdere, bygninger, lager, kunder og det hele, så det er et stort plus for mig, fortæller han.

Som man kunne læse i Tidende i starten af november har han nemlig ledt med lys og lygte efter nogen, der ville køre stedet videre i samme ånd, som han selv har gjort og tage sig af de faste kunder. Og det oplever han, at de nye ejere har en interesse i.

– Jeg ville gerne, at det så vidt muligt skulle køre videre som det hidtil har gjort, og det er mit indtryk, at de nye ejere ikke vil lave de helt store ændringer her i starten, fortæller han.

Virksomheden skifter ejer fra den første februar, da det ikke kunne lade sig gøre før jul.