I marts 2022 åbner arrangementet for offentligheden
Mads Clemmensen byder velkommen mandag formiddag. Foto: Berit Hvassum

BÆREDYGTIGHED | BORNHOLM | ABONNEMENT
27. SEP 2021 • 17:30

I marts 2022 åbner arrangementet for offentligheden

Det er Mads Clemmensen, der er den oprindelige og helt private initiativtager til Sustainable Food Week, som han altså nu har taget til Bornholm for første gang.

– Jeg syntes, der var behov for, at vi satte handling bag alle tankerne om bæredygtighed, og det har vi de seneste syv år arbejdet med forskellige steder i Danmark, siger han.

– Og nu er det så på Bornholm, vi sætter fokus på bæredygtighed.

Mads Clemmensen har virksomheden Foodjob Nordic, som er et rekrutteringsbureau, der løser danske såvel som internationale udfordringer i fødevareindustrien.

Vil du have adgang til Tidende



Første måned 0 kr.
Herefter 99 kr./md.

Se andre abonnementer her
Opret konto

Indbetaler - jeg som giver et abonnement væk er:
Flere nyheder