Erhvervslivet kører kandidater ud i virkeligheden
Byggeriets vilkår er på tapetet, når DI Bornholm og DI Byggeri Bornholm inviterer kandidater på virksomhedsbesøg. Arkivfoto: Berit Hvassum

POLITIK | BORNHOLM
7. OKT 2021 • 10:32
Henrik Nielsen
Journalist

Erhvervslivet kører kandidater ud i virkeligheden

Første stop er Green Solution House i Rønne, når DI Bornholm og DI Byggeri Bornholm rykker den kommunale valgkamp ind på de lokale virksomheder. På stedet byder PL Entreprise A/S på rundvisning, beretning og debat om, hvordan byggebranchen oplever samarbejdet med kommunen. Det sker torsdag den 28. oktober.

– I byggeriet glæder vi os til at vise de kommende byrådsmedlemmer, hvordan virkeligheden er for os, når det drejer sig om den kommunale byggesagsbehandling. Vi ser frem til en åben og konstruktiv dialog med politikerne, siger formand Jens Koefoed hos DI Byggeri Bornholm i en pressemeddelelse.

Planen er at fylde en bus med kandidater til kommunalbestyrelsen, der sammen med repræsentanter for erhvervslivet vil bruge formiddagen på at debattere, hvordan politikerne kan hjælpe de lokale virksomheder med at skabe arbejdspladser og vækst på Bornholm. Efter besøget på Green Solution House kører DI's valgbus videre til Bornholms Andelsmejeri.

Hos DI Bornholm og DI Byggeri Bornholm ser formændene frem til nogle konstruktive og fordomsfrie debatter. Ifølge dem har kommunen og erhvervslivet på mange områder en fælles interesse i, at virksomhederne har stabile og trygge rammer.

– Den skat, medarbejderne betaler, og den omsætning og aktivitet, virksomheden og de ansatte skaber, er guld værd for kommunen og lokalområdet. Ikke mindst fordi den giver råd til velfærd som for eksempel velfungerende daginstitutioner, skoler, ældrepleje og gode trafikforbindelser. Alt det, som kommunalvalget også handler om, siger formand Kenn Kjellberg hos DI Bornholm i pressemeddelelsen.Flere nyheder