Ann Hartl går af som formand

NYHED | 18. JUN 2024 • 09:00
NYHED
18. JUN 2024 • 09:00

Den bornholmske passagerforening skal have ny formand. Efter otte år i spidsen træder Ann Hartl nemlig af, og det skyldes ganske enkelt hendes nye job.

Bornholms Passagerforening gør klar til vagtskifte, hvor det ikke længere bliver med Ann Hartl i spidsen.

Det står klart, efter at passagerforeningen på sin generalforsamling den 25. april har valgt at ændre i konstitueringen, så formandsposten fremadrettet skal varetages af Torsten Sletskov Teinnæs, mens Martin Krum Olsen overtager næstformandsposten.

Og der er en specifik årsag til, at Ann Hartl, som har siddet på formandsposten siden marts 2016, nu træder af som formand. Hun har nemlig fået job som marketingschef i DAT, hvilket betyder, at Ann Hartl trækker sig fra de udadvendte opgaver i bestyrelsen, fortæller passagerforeningen i en pressemeddelelse.

Ann Hartl forlader dog ikke foreningen helt, da hun fortsætter som sekretær i bestyrelsen, hvor fokus vil være på administrationen af foreningen, lyder det.

"Bestyrelsen forsætter det gode samarbejde, og fremadrettet vil der være en mere udpræget opgavefordeling bestyrelsesmedlemmerne imellem. Når ændringen træder i kraft, vil der således være en fordeling af ansvarsområder for de enkelte bestyrelsesmedlemmer," uddybes det i meddelelsen til pressen.

Glæde hos DAT

Ann Hartl har udover sine otte år som formand for Bornholms Passagerforening arbejdet med bornholmsk turisme i godt 40 år, og det er da også en kapacitet, som DAT glæder sig til at få tilføjet.

Det fortæller flyselskabets kommercielle direktør, Robert Rungholm.

– Vi er meget glade for, at Ann nu skal stå i spidsen for DATs marketing. Vi har gennem årene altid haft et godt samarbejde med hende, først som leder af passagerforeningens pendlergruppe og siden som formand. Vi ser nu frem til at drage nytte af Anns store viden inden for regional turisme, udvikling og transport. Ann har en solid international baggrund i marketing og turisme og har desuden selv været pendler og flittig bruger af fly, så hun kender alle vinkler i vores verden, siger Robert Rungholm.

Ann Hartl tiltræder sin nye stilling den 15. juli, hvor ændringerne i passagerforeningens bestyrelse også vil træde i kraft.

Følg debatten på facebook!
FÅ ABONNEMENT