Aner uråd: Stopper politikerne kæmpe projekt bag lukkede døre?

Aner uråd: Stopper politikerne kæmpe projekt bag lukkede døre?
Hjerterummet mod havet. Illustrationsfoto
NYHED | ABONNENT | 8. DEC 2022 • 05:30
Jakob Marschner
Journalist
NYHED | ABONNENT
8. DEC 2022 • 05:30

Tre store fonde har givet tilsagn om 65 millioner kroner til Nordliv-projektet, der vil lægge Allinges børnehus, foreningsliv og idrætshal sammen. Men fondene vil først se en samarbejdsaftale mellem kommunen og Bornholms Idræts- og Kulturcenter, der på fjerde måned ligger ubehandlet i kommunen. Til nytår stopper kommunens samarbejde med BIKC, hvis samarbejdet ikke bliver gjort konkret inden da. Sagen kører som lukket punkt i politiske udvalg, og BIKC kan hverken finde ud af hvorfor eller hvem, der har henlagt sagen i mørke.

65 millioner kroner fra nogle af landets største fonde er lige på trapperne til at være på vej til Bornholm. Til projektet Nordliv, der de seneste fire år har handlet om at bygge Bornholms Idræts- og Kulturcenter (BIKC, den tidligere Nordlandshallen) om til et kæmpe multihus, der blandt meget andet både skal rumme en daginstitution og huse foreningerne i Allinge.


Vil du have adgang til artiklen?



Første måned 0 kr.
Herefter 209 kr./md.


Få Lørdags Berlingeren GRATIS sammen med Tidende.


Jeg giver hermed tilladelse til, at Bornholms Tidende deler mit navn, telefonnummer, adresse og e-mail med Berlingske Media A/S med henblik på? markedsføring af Berlingske Media A/S produkter. Jeg bekræfter desuden, at jeg er over 18 år. I Berlingskes privatlivspolitik kan du læse mere om tredjeparter, og hvordan du tilbagetrækker dit samtykke.
Se andre abonnementer her