– Der er dog ikke helt plads til så mange på en gang, så vi skifter lidt ud. Og så har det været vigtigt, at folk er klar på at tage håndværket med og lave det i rammerne her. Så keramikeren har sin drejebænk med, sølvsmeden har taget sit håndværk med, så man også kan se, hvordan det ser ud, inden det bliver til et smykke eller en skål, forklarer han.
En stor del af julemarkedet er nemlig også oplevelsen af at se, hvordan tingene bliver til, og at det ikke bare er noget, der er bestilt hjem fra Kina, fortæller han.
Selv står han for at lange hjemmelavet lagkage, cookies, æbleskiver og gløgg over disken, og der er indrettet en lille dagligstue, hvor man kan tage jakken af og sætte sig med en varm drik.
– Det er et kæmpe privilegie, at vi har pladsen til at holde det indendørs, for det kan være både koldt og hårdt at være en hel dag udenfor, og det er heller ikke fedt for håndværkerne, som måske ville have lidt sværere ved at lave deres håndværk med kolde fingre, fortæller han.