Årets virksomhed søges

NOTITS | ABONNENT | 12. MAJ 2022 • 15:30
Niels Ebdrup
Journalist
NOTITS | ABONNENT
12. MAJ 2022 • 15:30

Hvert år får en bornholmsk virksomhed tildelt hæderen "Årets Virksomhed" af Bornholms Erhvervsservice. I år skal vinderen findes blandt de af øens virksomheder, der har gjort en ekstra indsats, der gavner udviklingen for andre og for det bornholmske samfund. Men Bornholms Erhvervsservice har brug for virksomheder at indstille til hæderen, fremgår det af en pressemeddelelse.

Alle kan indstille private virksomheder til prisen. Eneste krav er, at virksomheden skal gøre noget godt for det bornholmske samfund. Det fortæller fortæller Christa Lodahl, erhvervschef i Business Center Bornholm.

– Virksomheder kan hjælpe andre på mange måder. Nogle virksomheder sætter med deres virke Bornholm på verdenskortet og skaber opmærksomhed på vores samfund og er dermed medvirkende til, at andre virksomheder bliver synlige. Andre virksomheder hjælper i det daglige deres kolleger ved at dele deres erfaringer og viden, til stor gavn for alle. Og andre igen omstiller deres produktion til gavn for klimaet og naturen eller hjælper borgere med særlige udfordringer ind på arbejdsmarkedet. Der er altså mange måder at gøre noget ekstra på, og vi glæder os til at se, hvilke virksomheder der bliver indstillet til prisen i år, siger Christa Lodahl.

Vil man indstille en virksomhed, kan det ske frem til til den 2. juni. Blandt de indstillede vil Bornholms Erhvervsservice så udpege tre nominerede virksomheder til et finalefelt. Hvem der løber med titlen som Årets Virksomhed 2022 afgøres af en nedsat jury, og selve kåringen vil finde sted ved arrangementet Bornholms Erhvervstræf torsdag den 25. august 2022.

Juryen består af: Borgmester Jacob Trøst, formand for Erhvervs-, Bolig- og Beskæftigelsesudvalget Linda Kofoed Persson, formand for Business Center Bornholm og direktør i Hasle Refractories Karen Bladt samt direktør i Erhvervshus Hovedstaden Erhvervsservice, Katrine Paaby Joensen. nebdrup