Lad dem få et kontingentfrit år

Lad dem få et kontingentfrit år
Danny Christensen. Foto: Berit Hvassum
| ABONNENT | 27. OKT 2020 • 18:11
Af:
laeserbrevsskribent
| ABONNENT
27. OKT 2020 • 18:11
LÆSERBREV

Seniorer over hele landet skulle her i efteråret have haft glæde af den tildelte coronahjælpepakke på 20 millioner kroner, der var tildelt fem ældreorganistioner, herunder Danske Seniorer.

De fire millioner var øremærkede til at skulle bruges til at trøste, feste, spise, synge og hygge med hinanden for. Men det har desværre ikke været muligt for os at bruge de mange rare penge.

Derfor har vi nu anmodet regeringen om at måtte udskyde folkegaven til 2021. Vi håber, det vil lykkes os. Hele tre gange har vi for eksempel i min egen lokalafdeling måttet aflyse underholdning, restaurationsbesøg mv. på grund af de skærpede regler. Det er nemlig ikke spor morsomt at blive ved med at love de ældre og ensomme medlemmer, det ene gode efter det andet, for derefter at måtte ringe op igen og aflyse.

Set i lyset af de rigtig mange aflyste arrangementer, der har fundet sted overalt i pensionistforeninger, byforeninger, sportsforeninger, sangkor og spis sammen-grupper overalt på øen vil jeg foreslå, at alle foreninger på deres kommende generalforsamlinger foreslår at give sine medlemmer et kontingentfrit år 2020.

Det ville være både ret og rimeligt.

Danny Christensen
Nørregade 42, Allinge