Havnen er ligeglad med historien

SYNSPUNKT | ABONNENT | 9. DEC 2022 • 17:30
Af:
Bent Hansen
Harbovej 5
Rønne
SYNSPUNKT | ABONNENT
9. DEC 2022 • 17:30

Jeg kan ikke se det logiske i, at Bornholms Træbådelaug skal flytte. Det er nogle få tusinde kvadratmeter. Som før skrevet skal frysehusene, Espersens tidligere kontor og Sydhavnens Motorværksted ikke flytte, så det kan kun være udsigten fra havnedirektørens kontor, det drejer sig om.

Og flytningen til lokomotivværkstedet ved Nørrekås; Den bygning egner sig ikke til bådeværft. Skal træbådene flyttes, må Rønne Havn og BRK bygge et nyt bådeværft, det kan så måske bygges i Hasle ved siden af bådemotorklubben, men BRK og Rønne Havn sanser ikke andet end vindmøller. Så er det lige meget med alt andet. De er ligeglade med Rønne Havns kultur og historie.


Vil du have adgang til artiklen?Første måned 0 kr.
Herefter 209 kr./md.


Få Lørdags Berlingeren GRATIS sammen med Tidende.


Jeg giver hermed tilladelse til, at Bornholms Tidende deler mit navn, telefonnummer, adresse og e-mail med Berlingske Media A/S med henblik på? markedsføring af Berlingske Media A/S produkter. Jeg bekræfter desuden, at jeg er over 18 år. I Berlingskes privatlivspolitik kan du læse mere om tredjeparter, og hvordan du tilbagetrækker dit samtykke.
Se andre abonnementer her