Vodkaflaske fra Aakirkeby vinder pris
En Poul Pava-designet vodkaflaske har sikret Wild Destillery i Aakirkeby en guldmedalje ved Nordic Spirits Awards. Pressefoto

9. FEB 2021 • 21:14 • AF HENRIK NIELSEN • GRATIS

Vodkaflaske fra Aakirkeby vinder pris

FØDEVARER

Indholdet er ikke det eneste, der betyder noget, når man producerer drikkevarer. Det gør indpakningen også, og ved konkurrencen Nordic Spirits Awards 2021 gjorde en af Wild Distillerys flasker sig så positivt bemærket, at den blev tildelt en guldmedalje.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Vodkaflasken er resultatet af et kreativt samarbejde mellem Wild Distillery i Aakirkeby og billedkunstneren Poul Pava. Flasken har et håndmalet design trykt på begge sider af flasken for at give en 3D-lignede effekt.

Nordic Spirits Awards er en årlig prisuddeling for nordiske spiritusproducenter med særligt fokus på lokale spiritusproducenter, som ikke bruger tilsætningsstoffer, sødemidler og genmodificerede samt destillerier, der producerer under 300.000 flasker årligt. Blandt dommerne er eksperter fra hele Norden.

Foruden guldmedaljen i desigkategorien for Fuck Det Godt-vodkaen fik Wild Distillery en sølvmedalje og to bronzemedaljer for sine gin, en bronzemedalje for indholdet i den guldmedaljevindende vodkaflaske samt to bronzemedaljer for design af ginflasker.

Nord – Snaps by Rie Uldahl fik en sølvmedalje for sin brombærsnapselikør.
Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.