Velgørende stafetløb har brug for flere hænder
Der bliver en Stafet for Livet igen i 2021 – spørgsmålet er, om det bliver en fysisk eller en virtuel udgave. Foto: Mads Kristoffersen

| GRATIS
9. NOV 2020 • 21:55
Af: holger-larsen

Velgørende stafetløb har brug for flere hænder

Stafet for Livet på Bornholm har brug for flere frivillige til at hjælpe med arrangementet i 2021. Man opfordrer derfor interesserede til at møde op til det første styregruppe-/planlægningsmøde, som bliver holdt onsdag den 20. januar 2021.

Man kan ikke på nuværende tidspunkt oplyse, om planlægningsmødet bliver virtuelt eller fysisk. Det samme gælder selve arrangementet. I år blev det på grund af coronaen et virtuelt arrangement, og den bornholmske styregruppe har netop deltaget i et evalueringsmøde med Stafet for Livet-arrangører fra hele landet.

– På Bornholm høstede vi mange erfaringer med den virtuelle stafet i år, og sammen med dem vi hørte om fra andre egne af landet, er vi godt rustede til en ny virtuel stafet i 2021, siger formanden for styregruppen, Hans Lindhardt, i en pressemeddelelse.

– Hvis det skulle være så heldigt, at vi igen kan mødes fysisk i stor stil, er vi også klar til at arrangere en Stafet på Rønne Stadion Nord i weekenden 28.-29. august 2021, tilføjer formanden.

De penge, der samles ind ved Stafet for Livet, går for størstedelens vedkommende til Kræftens Bekæmpelses forskningsarbejde, og en mindre del til den lokale afdeling af Kræftens Bekæmpelse. Det er de foregående år blevet til betydelige beløb.

Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Flere nyheder