Tysk magasin kårer Bornholm til næstbedste vandredestination

Tysk magasin kårer Bornholm til næstbedste vandredestination
Vandreferie er populært som aldrig før, og ifølge et tysk magasin er Bornholm Europas næstbedste vandredestination. Arkivfoto: Berit Hvassum
| 8. APR 2021 • 09:04
Henrik Nielsen
Journalist

8. APR 2021 • 09:04

TURISME

Det tyske vandremagasin Trekking Magazin har bedt sine 4,8 millioner læsere om at vælge Europas bedste vandredestinationer. Læserne har stemt Bornholm ind på andenpladsen kun overgået af Gran Canaria. Det fortæller Destination Bornholm i en pressemeddelelse.

– Bornholm har en meget afvekslende natur og masser af gode vandremuligheder at vælge imellem. Derfor er jeg ikke overrasket over, at øen opnår den flotte hæder som Europas næstbedste vandredestination, siger presseansvarlig hos Visit Denmark Tyskland Lea Weber i pressemeddelelsen.

Ifølge Visit Denmark viser en tysk analyse om vandring, at halvdelen af tyskerne peger på naturoplevelser som meget vigtige for dem, når de skal vælge feriedestination.

Lea Weber peger endvidere på, at der i Tyskland er en stor gruppe i 50+-segmentet, som ofte drager på vandrerferie. En rejseform, som i øget grad også vinder indpas hos de yngre rejsende.

Destination Bornholm er naturligvis meget glad for den flotte anerkendelse.

– En anerkendelse i et magasin rettet direkte mod tyske vandrere kan få stor betydning for Bornholm. Vi ved, at tyskerne er glade for at være aktive i naturen på deres ferie, og vi ved, at de meget gerne kommer hele året, siger presseansvarlig Helle Mogensen i pressemeddelelsen.

Bornholm har via pressebesøg arrangeret af Destination Bornholm haft besøg af flere tyske journalister og medier de seneste år, hvor fokus har været naturoplevelser og aktiv ferie.