Trosredaktør prædiker efter Folkemødet

Trosredaktør prædiker efter Folkemødet
Christoffer Emil Bruun er gæsteprædikant ved året økumeniske gudstjeneste i forbindelse med Folkemødet. Pressefoto: Stefan Vase, KLF, Kirke & Medier
| 8. JUN 2021 • 13:50
Henrik Nielsen
Journalist

8. JUN 2021 • 13:50

KIRKE

I år slutter den officielle del af Folkemødet lørdag den 19. juni, men dagen efter inviterer en række kirker til økumenisk gudstjeneste i Allinge Kirke.

Det er en tradition, at kirkerne går sammen om at holde gudstjeneste i Allinge Kirke i forlængelse af Folkemødet. Sådan har det været alle årene. Det er også en tradition at invitere en gæsteprædikant, og i år bliver det Christoffer Emil Bruun, som er trosredaktør på DR og journalist på programmet Tidsånd på P1. Det fremgår af en pressemeddelelse.

– Jeg er meget glad for at skulle prædike ved gudstjenesten i forlængelse af dette års folkemøde og har allerede nogle ideer til, hvordan jeg kan gribe det an. Jeg glæder mig, siger Christoffer Emil Bruun i pressemeddelelsen.

Ved gudstjenesten deltager præster fra en bred vifte af kirkesamfund. Desuden medvirker det gregorianske kor fra Den katolske Kirke og et burmesisk kor fra Baptistkirken Bornholm.

Gudstjenesten finder sted i Allinge Kirke søndag den 20. juni klokken 10.30.

Økumenisk kan i øvrigt oversættes til mellemkirkelig.